BETON TÖRÉS

építési törmelék elszállítás ár, építési hulladék elszállítás, vegyes hulladék konténer, vegyes hulladék konténer szállítás, bontási törmelék elszállítása, sitt szállítás ár, törmelék szállítás, építési bontási hulladék elszállítása, sittesek konténer

    Sok háztartásban okoz fejtörést, hogy a beton járdákkocsibeállók megrepedtek, statikailag, esetleg  csupán esztétikailag nem megfelelőek.

    Az új beton elkészítése előtt sajnos először a régi betontól kell megszabadulni. A bontási folyamatok közül a beton törés és vésés az egyik legnehezebb folyamat, hiszen a beton az egyik legkeményebb anyag. Kézi erővel is meg lehet oldani, de mindenképpen figyelembe kell venni a beton vastagságát és hogy tartalmaz-e vas térhálót.

    Ha egy vékonyabb beton felületről ( max 10 cm ) van szó, azt még egy jó minőségű vésőgéppel fel lehet törni. Természetesen egy nagyon fárasztó és nehéz munkafolyamat a kézi betontörés, de kellő kitartással és fizikummal meg lehet oldani.

    Viszont ha már egy vastagabb, esetleg vasalt beton szerkezetről van szó, akkor már célszerű megbízni egy hozzáértő céget aki rendelkezik hidraulikus bontókalapáccsal. Ezáltal sokkal gyorsabban, hatékonyabban és akár olcsóbban is elvégezhető a betontörési folyamat.

    Amennyiben egy profi és tapasztalt csapattal szeretné kiásatni a közművekhez szükséges árkokat, kérje díjmentes helyszíni felmérésünket, vagy keressen minket bizalommal a +36 20/548-6023 telefonszámon vagy a kapcsolat aloldalon írjon nekünk.