Gyakran előfordul, hogy az általunk megvásárolt telken ott marad egy régi romos épület, vagy épületrész, amit el kell tüntetni, hiszen nem csak esztétikailag zavaró, de életveszélyes is lehet.
Ugyan a kisebb bontási folyamatokat az esetek nagy részében meg lehet oldani kézi erővel is, viszont az egyre dráguló munkabérek és költségek következményében már sok esetben drágábban jön ki az emberi munkaerő, mintha egy megbízható, tapasztalt cég vonul ki a megfelelő gépparkkal és akár egy-két nap alatt biztonságosan elvégzi a kijelölt munkát.
A bontási munkálatok során betartunk minden szabályt az előírásoknak megfelelően. A felhalmozódott építési törmeléket és az épületben lévő egyéb hulladékot (pl. nyílászárók, fémhulladékok, faanyag) külön helyre gyűjtjük így az elszállítás alkalmával csökkentjük a költségeket.
Profi gépparkunk segítségével akár már 1-2 napon belül lebontjuk a régi romos épületeket, így nem kell heteket várnia a munkálatokig. Kérjen ajánlatot még ma, és mi 48 órán belül kimegyünk Önhöz!

Az oldalt készítette: