ÉPÜLETBONTÁS

építési törmelék elszállítás ár, építési hulladék elszállítás, vegyes hulladék konténer, vegyes hulladék konténer szállítás, bontási törmelék elszállítása, sitt szállítás ár, törmelék szállítás, építési bontási hulladék elszállítása, sittesek konténer

  Sajnos rengetegszer előfordul, hogy egy-egy épületet vagy épületrészt el kell tüntetni a telekről mert az új terveink alapján rossz helyen van, vagy már életveszélyes állapotban van.

  A kisebb bontási folyamatokat az esetek nagy részében meg lehet oldani kézi erővel is, viszont az egyre dráguló munkabérek és költségek következményében már sok esetben drágábbra jön ki ha több embert napokon vagy heteken át megfizetnek egy bontási munkáért, mintha egy megbízható, tapasztalt cég kivonul a megfelelő gépparkkal és akár egy-két nap alatt biztonságosan elvégzi a kijelölt munkát. Arról nem is beszélve, hogy felgyorsult világunkban az idő talán még fontosabb tényező mint a pénz.

  Akármennyire is egyszerű műveletnek tűnik a bontás, annak érdekében, hogy a leghatékonyabb legyen és a későbbi folyamatoknál ne szembesüljünk váratlan pénzkiadásokkal, jó néhány szabályt be kell tartanunk.

  Többek között nagyon fontos, hogy a bontás közben felhalmozódott építési törmeléket és az épületben lévő egyéb hulladékot ( pl. nyílászárók, fémhulladékok, faanyag ) mindenképpen külön helyre gyűjtsük. Ezzel egy bontási munkálatnál rengeteget lehet spórolni, hiszen nem mindegy, hogy vegyes vagy sittes konténereket kell rendelni.

  Egy 8 m3-es sittes konténer piaci ára kb.: 34.000 -44.000 Ft  míg ezzel szemben

  Egy 8 m3-es vegyes konténer piaci ára kb 56.000- 76.000 Ft körül van.

  Már egy-egy konténer esetében több tízezer Ft megtakarítás érhető el csupán azzal, hogy körültekintően történik a bontási munkafolyamat.

  Egy kb 60 m2 -es ingatlan bontásánál kb. 120 m3 elszállítandó anyagról kell gondoskodni, ami 15 db 8m3-es konténert jelent. Ebben az esetben kb 200.000 – 300.000 Ft-ot tudunk megtakarítani azon, hogy a bontási törmeléket körültekintően, külön kezeljük.

  Amennyiben egy profi és tapasztalt csapattal szeretné kiásatni a közművekhez szükséges árkokat, kérje díjmentes helyszíni felmérésünket, vagy keressen minket bizalommal a +36 20/548-6023 telefonszámon vagy a kapcsolat aloldalon írjon nekünk.