Jelentős hazai tapasztalattal rendelkező, modern gondolkodású kreatív szakemberekkel dolgozunk együtt a mindennapok során, akiket a megbízhatóság mellett, a profizmus jellemez. Nagyrészt saját kollégákkal dolgozunk együtt, mivel így tudunk precíz, pontos, szép, illetve műszakilag hibátlan munkát átadni partnereink számára.

Mindig az ügyfél igényeit tartjuk szem előtt, így ha az adott projekt megkívánja akkor alvállalkozó kollégákat is bevonunk a munkafolyamatokba. Több mint 5 éve vagyunk jelen a piacon, így nagy ismeretségre tettünk szert az építőipar világában, és minden szakterületre megvan a megfelelő szakemberünk.

Küldetésünk, hogy a munkánk a lehető legjobb minőségben kerüljön átadásra, így munkatársainkat is ezen kritériumok alapján válogatjuk össze egy-egy projektre. Célunk a hitelesség, és az hogy ügyfeleink elképzelése, az általunk kínált megoldásokkal találkozzanak.

Komplex gépparkkal rendelkezünk, így előttünk nem lehet akadály, ami a gépi földmunkát, konténer szállítást és a szállítmányozást illeti. Szakértelmünk és megbízhatóságunk lehetővé teszi, hogy munkásságunkkal hozzásegítsük partnereinket személyre szabott elképzeléseik megvalósításához.

5+ év – több mint 800 elégedett ügyfél –kiemelkedő minőség és garancia – piacképes árak.

Hiszünk a magas minőségben, és abban, hogy ezt a szakmát is lehet alázattal, és szívvel végezni. Ez vagyunk mi, a Sankó és Társa.