TEREPRENDEZÉS

sitt elszállítás, sittes konténer, vegyes konténer, konténer rendelés árak, vegyes konténer árak, szemetes konténer bérlés, konténer bérlés árak

    tereprendezési munkálatokat elsősorban két részre tudjuk osztani.

    Az egyik eset, amikor egy újonnan vásárolt teleknél nem megfelelőek a terepviszonyok az építkezéshez illetve az áru behordásához. Ilyenkor az utat ahol a teherautók fognak közlekedni sík felületre egyenlítjük, az útban lévő bokrokat, tuskókat esetleg fákat eltávolítjuk, ha szükséges szilárdság növelő anyagot terítünk a földre ( törtbeton, töltő murva vagy egyéb darálék ). Ezzel biztosítjuk azt, hogy a nagy tömegű teherautók alatt nem süllyed be a föld ezáltal biztonságosan és zökkenőmentesen tudnak közlekedni.

    A másik eset már a kerti esztétikáról és kert rendezésről szól. Ez leginkább az építkezések után szokott előfordulni. Ilyenkor az építési törmelékkel szennyezett föld felső rétegét, illetve a gazokat és bokrokat, fákat eltávolítjuk, és a területből egy egységes, rendezett sík terepet készítünk.

    Amennyiben egy profi és tapasztalt csapattal szeretné kiásatni a közművekhez szükséges árkokat, kérje díjmentes helyszíni felmérésünket, vagy keressen minket bizalommal a +36 20/548-6023 telefonszámon vagy a kapcsolat aloldalon írjon nekünk.